VOILA_REP_ID=C1257352:004C7CE9
*

5170 - DIESEL SPULUNG 500ml

Odstranjuje naslage na diznama i cilindrima, smanjuje probleme u radu motora. Preporučuje se i za preventivno održavanje. Čisti celi sistem goriva i štiti od korozije. Omogućava optimalno sagorevanje, te povećava ekonomičnost i radnu sposobnost. Za sve tipove dizel motora a posebno za one koji rade u uslovima pali-gasi. Pridržavajte se uputstva za upotrebu otisnutog na pakovanju.

Šifra proizvoda: 5170
Pakovanje: 500 ml Dose Blech
Sadržaj palete: 1570
Jedinica pakovanja: 12 STK
Jezici: D - F - NL

Namena:

Koristi se za sve dizel motore za sprečavanje i otklanjanje problema neujednačenog praznog hoda. Količina koja se koristi za preventivne i korektivne primene: 500ml .

Preventivna upotreba:
Dodati aditiv u dizel gorivo u skladu sa inspekcijskim intervalima
Servisna upotreba:
Otkačiti crevo za gorivo i potopite kraj u Diesel flush aditiv. Zatvorite povratnu cev za gorivo ili pustite u sistem  Diesel flush aditiv. Pokrenite motor i ostavite motor da radi na različitim brzinama sa nepomešanima aditivom. Nakon procesa čišćenja, montirati sistem vozila. U ekstremnim slučajevima, ponovite postupak čišćenja ako je potrebno.
Kao alternativu korektivne procedure, naš JetClean uređaj se takođe može koristiti za čišćenje. Da biste to uradili, sipati 2-3 litara Dizel Flush aditiva u JetClean rezervoar. Dalja uputstva za upotrebu dati su u uputstvu za JetClean uređaje.

RESURSI

VODIČ ZA ULJA

Koje je najbolje LIQUI MOLY Motorno/Menjačko ulje za vaše vozilo?
LIQUI MOLY vodič će vam pomoći da pronađete pravi lubrikant.
 


contact data:
LIQUI MOLY GMBH
Jerg-Wieland-Strasse 4
D-89081 Ulm-Lehr

telephone: 0731-1420-0
fax: 0731-1420-71
e-mail: info@liqui-moly.de
Internet: www.liqui-moly.de

source: