VOILA_REP_ID=C1257352:004C7CE9

US Aftermarket Association AIA je izabrala  Liqui Moly-jev  set  za čišćenje DP filtera kao "Najbolji novi proizvod"


US Aftermarket Association AIA je izabrala  Liqui Moly-jev  set  za čišćenje DP filtera kao "Najbolji novi proizvod "

Novembar 2013 – Prave  inovacije u oblasti automobilske hemije su retke. Sa svojim setom za čišćenje DP filtera, stari stručnjak za ulja i aditive - LIQUI MOLY, je razvio novi, istinski izuzetan proizvod za servise. Bez ikakvog velikog predstavljanja  u Sjedinjenim Državama, već je zaradio nagradu kao "Najbolji novi proizvod ". "Ovo je nagrada Akademije za tržište automoto opreme", objasnio je Dejvid Polak , marketing menadžer za Liqui Moly u Severnoj Americi . "Ovo priznanje je velika čast za nas, a to dokazuje i da nove tehnologije takođe nude nove poslovne mogućnosti."

Svake godine, Udruženje uvoznika auto-opreme  (AIA), i Udruženje za automoto i industrijsko tržište (Automotive Aftermarket Industry Association AAIA), dodeljuje ovu nagradu. Tradicionalno je ceremonija održana na Sajmu automoto proizvoda (Aftermarket Products Ekpo - AAPEKS) u Las Vegasu, Nevada –SAD, najvećem svetskom godišnjeg sajmu auto-moto delova i opreme. Ove godine LIQUI MOLY je osvojio nagradu sa ovim inovativnim kompletom .

Obimna ponuda dostupnih proizvoda od kompanije Liqui Moly za servis dizel vozila, je bila izložena na štandu na AAPEKS-u. Moderni dizel automobili imaju filter čestica za filtriranje čađi. Iako filter rešava probleme emisije, on takođe može stvoriti probleme sam po sebi. Kada se koristi za kratka putovanja ili često kada kvalitet dizel goriva nije optimalan, filter može da se zaprlja vrlo brzo. Ovo kontinuirano smanjuje performanse automobila dok ne dođe do zagušenja čitavog sistema.

Umesto trošenja mnogo novca na zamenu filtera, LIQUI MOLY nudi DPF set za čišćenje kao ekonomično i efikasno alternativno rešenje za servie. Sa njim se može čistiti filter čak i bez potrebe da ga izvadite iz vozila. Cela procedura zahteva samo 30 do 60 minuta. "To štedi vlasnicima vozila mnogo novca i daje garažama upečatljivu i atraktivnu dodatnu uslugu koja može da pomogne vlasnicima vozila," nastavio je Dejvid Polak. Nakon čišćenja, vozač odmah oseća drastično poboljšanje u performansama automobila. " To takođe čini naš komplet  kao odličan način da se pomogne zadržavanju lojalnosti kupaca." AIA je izabrao ovaj koncept kao najbolju inovaciju godine.
"Osvajanje ovakve  nagrade, odražava se na značaj Liqui Moly-jevog mesta u razvoju novih proizvoda ", potvrdio je Dejvid Polak." Ova nagrada je potvrda za nas da nastavimo da budemo inovatori na tržištu auto opreme"

O Liqui Moly kompaniji
LIQUI MOLY GmbH iz Ulma, u južnoj Nemačkoj, nudi širok asortiman visoko kvalitetnih proizvoda, kao što su motorna ulja, aditivi, proizvoda za negu vozila i proizvodi za servise. Asortiman obuhvata oko 4000 stavki. LIQUI MOLY razvija i testira svoje proizvode u sopstvenim laboratorijama, proizvodi su pravljeni isključivo u Nemačkoj i prodaje sve svoje proizvode sam. LIQUI MOLY je osnovana pre nekih 50 godina, a sada je jedna od vodećih kompanija u industriji ulja i aditiva. Proizvodi se prodaju u Nemačkoj i preko 100 drugih zemalja.


 

 


contact data:
LIQUI MOLY GMBH
Jerg-Wieland-Strasse 4
D-89081 Ulm-Lehr

telephone: 0731-1420-0
fax: 0731-1420-71
e-mail: info@liqui-moly.de
Internet: www.liqui-moly.de

source: